BrightPensioen doet veel dingen anders dan andere aanbieders. Dat maakt ons uniek. We pakken geen percentage van je pensioen. Zo hou je meer over. Bij Bright ben je ongekend flexibel in je pensioenopbouw. Op elk moment kun je eenvoudig online je inleg aanpassen of een inlegpauze inlassen. Bright Pensioen is een social enterprise; dat betekent dat het bedrijf niet gaat voor maximale winst, maar voor een maximaal pensioen.

Hoe meer zielen, hoe lager de tarieven

De volledige inleg wordt tegen kostprijs belegd. En: hoe meer leden, hoe lager de kostprijs. Zo blijft er uiteindelijk meer over onder de streep. Elk lid is mede-eigenaar en deelt mee in de winst: slim en eerlijk. Als Bright Pensioen groeit, groei jij mee.

Als lid van de coöperatie krijg je aandelen BrightPensioen. Als er winst wordt gemaakt, dan deel jij mee. Bovendien kun je meepraten over onze plannen. Over onze duurzame strategie bijvoorbeeld. Bright Pensioen belegt 100% duurzaam. Dat is goed voor het rendement én goed voor de wereld. Zo blijft er later ook nog wat te genieten over.