Door de gevolgen van het coronavirus in de afgelopen maanden is mobiel en flexibel werken nooit zo belangrijk geweest. We zijn minder geketend aan een vast bureau en hebben de vrijheid om zelf te bepalen waar we werken.

De beste flexplek

Maar wat is nou de beste locatie om productief te zijn? Waar kan je flexibel werken in een inspirerende omgeving? Waar kan je brainstormen met collega’s en  aansluitend een presentatie geven? Waar ontmoet je andere zelfstandige professionals en kan je klanten ontvangen met een heerlijke kop koffie, of een verse lunch? Het kantoor dat je zoekt, is de beste flexplek van Nederland! Dit najaar gaat een onafhankelijke jury het land doorkruisen om zo veel mogelijk flexplekken te testen. Hieruit zal blijken welke flexplek de beste is van Nederland.

Drie winnaars

Is de grootste meteen de beste? Dat hoeft niet. Natuurlijk is het geweldig als je met je flexplek abonnement op verschillende locaties terecht kan, maar in vrijwel iedere stad zijn er bijzondere locaties waar je prettig kunt werken.

Hierom zijn er drie categorieën: beste nationale flexplek, beste lokale flexplek en beste horeca flexplek.

Natuurlijk mag jouw flexplek niet ontbreken! Meld jouw favoriet aan zodat deze ook mee kan strijden voor de felbegeerde titel ‘Beste Flexplek van Nederland’.