Een flexibele werkplek en flexibel werken is voor ondernemers de gewoonste zaak van de wereld. Maar een flexibel pensioen (opbouwen), hoe zit het daarmee? Want die flexibiliteit van nu, die wil je later ook nog toch! Bij BrightPensioen hebben ze dat begrepen.

BrightPensioen is een social enterprise en is er voor iedereen die zelf pensioen moet regelen. Zoals ZZP’ers, DGA’s, ondernemers en mensen in loondienst zonder pensioen. En voor werkgevers, die wel te porren zijn voor een moderne en flexibele pensioenoplossing.

Bright is daarom trotse partner van de Flexplek Test. Bright-leden zijn regelmatig te vinden op flexwerk plekken. En BrightPensioen zelf weet ook wel het een en ander van flexibiliteit.

Flexibel met inleggen bijvoorbeeld (dit doe je makkelijk zelf en online). Of de flexibele beleggingsrekening die je gratis kunt aanvragen naast je pensioenrekening. Daarmee kun je dan weer flexibel geld opzij zetten voor bijvoorbeeld een tussenpensioen. Bon voyage!

Financiële challenger

En er is meer. Want Bright is meer dan alleen pensioen. Ze vinden dat de financiële wereld een stuk beter kan. Eerlijker, transparanter en duurzamer.

Daarom is Bright een coöperatie. Ieder lid is mede-eigenaar en heeft écht iets te zeggen over z’n eigen pensioenpot. BrightPensioen werkt met een vast lidmaatschap en pakt dus géén percentage van jouw pensioen. Zo houd jij aan het einde van de rit meer over. Veel meer. En bij Bright weet je zeker dat je pensioen 100% duurzaam is.

Surf naar de website voor meer.