Het aantal ZZP’ers in Nederland blijft groeien en daarmee ook de rol die zij vervullen binnen organisaties. De ZZP’er heeft namelijk drie keer zo vaak een leidinggevende rol bij zijn opdrachtgever of klant als de gemiddelde werknemer. Kortom. Flexwerken loont!

Opdrachtgevers huren steeds vaker een flexibele zelfstandige ondernemer in. Het interne gebrek aan kennis en expertise blijken hier debet aan te zijn. Zo laten de onderzoeksresultaten van ZZP Barometer, in samenwerking met LRWA, zien. Ook de frisse blik, interne beschikbaarheid en het verhogen van de flexibiliteit zijn motieven voor organisaties om zich te wenden tot ZZP’ers.

 

De beste flexplek

Flexwerken is dus in trek. Maar vanuit wat voor werkplek werken ZZP’ers? Juist. Flexplekken. Laten wij nu net op zoek zijn naar dé beste flexplek van Nederland.
Werk jij dus vanuit een te gave flexplek én wil je deze locatie laten testen door het testteam van de Nationale Flexplek Test? Meld dan jouw flexplek aan en misschien brengt één van de testers een bezoekje aan jouw flexplek.