Bio: Eva Brouwer werkte jarenlang als televisiepresentator voor RTV Utrecht. Elke dag in de make-up, krullers en onder de studiolampen was heerlijk, maar het begon te kriebelen. Eva besloot voor zichzelf te beginnen. Ze startte haar eigen bedrijf ‘Pak je Podium’, waarmee ze andere vrouwen leert presenteren. Daarnaast werkt ze als dagvoorzitter; een presentator voor zakelijke evenementen van grote bedrijven. Zowel op tv als op het podium ziet Eva nog veel te weinig vrouwelijke sprekers, en daar wil ze wat aan doen!

Onmisbaar op een flexplek: “Ruimte. Ik hou ervan als de plafonds hoog zijn en je een heel ruimtelijk gevoel ervaart. Dus niet dat je bijna bij elkaar op schoot zit en alles van je buren letterlijk kunt verstaan.”

Tijdens het werken drink ik: “Ik begin met een lekkere latte macchiato, bij de lunch neem ik een ginger ale met verse munt, en als toetje gun ik mezelf weer zo’n lekkere latte, het liefst in een hoog glas, zodat je al die lagen mooi ziet.. Ik drink ‘m trouwens met honing.”